delta system informatica industriala
automatizari inginer automatist

Inginer automatist

Ingineria de automatizare oferă facilitaţi provocatoare pentru tehnologii de inginerie în sprijin de proiectare, cercetare şi dezvoltare tehnică în multe domenii în care automatizarea şi controlul sunt de o importanță capitală, cum ar fi:

  • masini automate, sisteme robotizate, sisteme mecatronice
  • industria de proces
  • sisteme de transport
  • gestionare şi de control al infrastructurii
  • industria alimentară; aparate electrice şi domotică

automatizari custome machine programare plc pac

Programare PLC & PAC

Avem experienţă în ambele domenii, atât în automate programabile (PLC) cât şi în noile controlere programabile de proces (PAC), cu integrarea sistemelor SCADA şi HMI; avem experienţă cu o gamă largă de mărci, tehnologii şi putem oferi următoarele:

  • Programarea sistemelor PLC, PAC, SCADA
  • Copy Hard & Soft a programarelor PLC si SCADA (backup)
  • Servicii de întreţinere şi modificare de vechi sisteme PLC
  • Upgrade pentru PLC-uri vechi, re-programarea PLC-uri mai vechi, actualizare şi suport continuu
  • Proiectarea sistemului PLC şi planificare.

Tehnologiile PLC&PAC folosite pentru crearea sistemelor noi sunt cele furnizste de Schneider Electric.

automatizari custome machine programare plc pac

Programare HMI ()

Human Machine Interface (HMI), echipamentul de control care oferă o interfaţă de vizualizare între un om şi un proces, maşină, aplicaţie sau dispozitiv. HMI ne permite sa controlam, monitoriza, diagnostica şi de a gestiona echipamentele noastre . HMI de la Schneider Electric se întinde de la display-text simplu, panouri grafice pentru operator, touchscreen, PC-uri industrialize (IPC), de control de supraveghere şi achiziţie de date (SCADA) şi web-based HMI Solutii.

 

automatizari custome machine programare plc pac

Programare Sisteme SCADA

Colectarea datelor, raportarea de la linii de producţie, manipularea materialelor şi testarea automata se face simplificat prin utilizarea unui sistem SCADA. Aceasta permite personalului autorizat să acceseze date în orice moment, al ciclului de producţie, pentru a obţine cifre de performanţă şi rezultatele testelor la fiecare etapă de pe linia de producţie, pot fi generate automat rapoarte pe productie, de performanţă sau  crearea acestora, la anumite perioade ale zilei, la finalulde săptămânii sau lunii, şi toate acestea se face în timp real.

Toate pachetele SCADA dacă sunt dezvoltate în mod corect vă permite cresterea companiei dvs. prin furnizarea de active extrem de scalabile, de control de încredere şi de sisteme de monitorizare pentru a reduce costurile de operare şi de a creşte profiturile.

automatizari tablu de comanda tablotier

Tablotier, tablou de comanda

Realizam panouri electrice la comanda in functie de necesitatea clientului.

Toate produsele companiei sunt fabricate după constrângerile internaţionale de calitate şi pot concura cu omologii lor internaţionali. Compania se asigură că produsele sunt monitorizate în fiecare etapă de producţie, pentru a se asigura că numai tablourile realizate dupa standarde părăseasc atelierul electric. Panourile electrice sunt bogate in design, performanță şi durabilitate. .

programare sistem embedded si aplicatii desktop

Programare Embedded si aplicatii desktop dedicate automatizarilor

Un sistem embedded este un sistem informatic proiectat pentru funcţii de control specifice în cadrul unui sistem automatic mai mare, adesea cu constrângeri de timp real de calcul. Acesta este integrat ca parte a unui dispozitiv complet, inclusiv de hardware şi părţi mecanice. Cum ar fi un calculator de uz general, este conceput pentru a fi flexibile şi pentru a satisface o gamă largă din de nevoile utilizatorilor. Sisteme de control embedded în multe dispozitive de uz comun de astăzi.

deltasystem sisteme de automatizari